Login
   

Maat confectie

   Minimize
Maatkostuums waren decennia geleden de kurk waar de Firma Weimar voornamelijk op dreef. En nu, ruim 90 jaar later, is het maatwerk weer helemaal terug van weggeweest. Maatconfectie is natuurlijk een fantastische uitkomst en oplossing. Het biedt ongekende mogelijkheden. En dan hebben wij het niet alleen over onze klanten, voor wie een standaard confectiemaat niet toereikend correct is. Nee, dan praten wij ook over die steeds groter wordende groep cliënten, die pas écht tevreden is met een perfect zittend kostuum, dat geheel naar eigen inzicht en idee gecomponeerd is.
Met de kennis van toen en de ambachtelijke handvaardigheden van nu wordt het voor iedereen weer mogelijk juist dat kostuum op maat te laten maken, zoals wellicht al zo lang gewenst. Uit een uiterst rijk en met de grootste zorgvuldigheid samengestelde exclusieve stoffencollectie, maakt u een keuze uit de juiste dessins en de juiste stofkwaliteit. En natuurlijk adviseren wij u daar graag bij. En bespreken alle mogelijkheden en natuurlijk ook de eventuele onmogelijkheden voor het gewenste kostuum.
Vervolgens nemen wij u uiterst zorgvuldig en tot in het kleinste detail de maat. Zijn wij het over alles eens, dan gaat uw order met alle gegevens naar de fabrikant. En daar wordt met de nieuwste technieken en het natuurlijk toch nog noodzakelijke handwerk, het kostuum geproduceerd. Het feit, dat wij het gehele traject begeleiden maakt, dat u er zeker van kunt zijn, dat zelfs het nog eventuele ‘fijnslijpen’ door onze ervaren kleermaker tot in de perfectie afgewerkt wordt. En dat alles vanzelfsprekend binnen een ‘beschaafde’ levertijd.
Fijn detail bij dit hele maatproces is natuurlijk het feit, dat u ook de juiste maatoverhemden bij het door u gewenste maatkostuum kunt selecteren. En met dezelfde procedure als met het maatkostuum, laten wij dus tevens uw shirts in de juiste maatvoering produceren. En zo bieden wij u dus de mogelijkheid om een geheel eigen en dus exclusieve garderobe samen te stellen geheel naar eigen wens en inzicht. Wees u er daarnaast van overtuigd, dat wij in dit hele traject, dus vanaf het éérste contact tot aan de aflevering, de regie in eigen handen hebben en een correcte begeleiding dus gegarandeerd is. Uw tevredenheid is onze grootste ambitie en vanzelfsprekend ook ons grootste compliment.
 
 
Copyright (c) 2018 Weimar Herenmode
Downloaded from DNNSkins.com